DEBAT PUBLIK: Si të përmirësojmë politikat lokale mjedisore në Koçan?


Përmasa e germave

Svetla Idnina nga Koçani, si pjesë e projektit Mbështetja e Reformave Zgjedhore, do të organizojë një debat publik me temë: Si të përmirësojmë politikat lokale mjedisore në Koçan? më datë 12.05.2021

KUR

prej: 12-05-2021 12:00

deri: 12-05-2021 14:00

КU

Ngjarje të tjera

(MK) Алумни конференција за Мобилизатори на заедницата: Патот изоден досега и што понатаму

Ngjarje publike

09-06-2023

Hakaton

Ngjarje publike

27-05-2023

Moduli 3 - Komunikimi dhe qasja drejt qytetarëve (Akademia për Liderë QHAP VMRO-DPMNE)

Ngjarje publike

26-05-2023