Trajnim: Si të njohim masat cilësore për të rinjtë?


Përmasa e germave

Trajnimi i tretë për 15 pjesëmarrës të rinj nga 3 komuna në Maqedoninë e Veriut: Shkupi, Kavadarci dhe Tetova do të mbahet më 22 mars 2021, duke filluar nga ora 5 pasdite, në kuadër të iniciativës inovative “Votoj do të thotë  ndryshoj”.

Të rinjtë do të kenë mundësinë të njihen më mirë me politikat rinore në nivelin lokal, treguesit e politikave rinore dhe vlerësimin e programeve zgjedhore.

Në këtë trajnim, trajner do të jetë Ivan Jovanov nga LEAD – Leaders for Education, Activism and Development.

Iniciativa inovative  implementohet nga Evgenija Janakievska nga LSDM.

KUR

prej: 23-03-2021 17:00

deri: 23-03-2021 20:00

КU

Платформа Зум

Ngjarje të tjera

(MK) Алумни конференција за Мобилизатори на заедницата: Патот изоден досега и што понатаму

Rinia e partive politike

09-06-2023

Hakaton

Rinia e partive politike

27-05-2023

Moduli 3 - Komunikimi dhe qasja drejt qytetarëve (Akademia për Liderë QHAP VMRO-DPMNE)

Rinia e partive politike

26-05-2023