Јавна презентација на наоди: Еко воз од Тетово до Бањице


Големина на фонт

Висар Палоши од ДПА ќе одржи јавна презентација на наоди во рамките на иницијативата „Еко туристички воз од Тетово до Бањице“. Оваа иницијатива има за цел да го поправи недостатокот од туристички понуди во општина Тетово, како и, преку стимулирање на користењето на железнички сообраќај, да влијае на тековните проблеми со загаденоста на воздухот во општината.

 

КОГА

од: 15-05-2021 17:00

до: 15-05-2021 19:00

КАДЕ

Punto Verde, Tetovo

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Млади од политички партии

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Млади од политички партии

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии

03-10-2023