Работилница: Перспективите за жените во менаџментот и претприемништвото


Големина на фонт

Бошко Софијанов ќе одржи работилница за женско претприемништво на тема „Перспективите за жените во менаџментот и претприемништвото“, како дел од иницијативата Заедно бараме прогрес. Една од целите на оваа иницијатива е да го оцени нивото на имплементација на неколку владини мерки, меѓу кои е поддршката на младите и жените претприемачи со грантови во висина од 5.000 до 15.000 евра за основање сопствен бизнис.

Обуката ќе биде потпомогната од страна на двајца експерти од CEED Hub Скопје.

КОГА

од: 12-05-2021 16:30

до: 12-05-2021 18:00

КАДЕ

ZOOM Platform

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022