Работилница: Мапирање проблеми и изнаоѓање решенија за отворање младински центри во Велес


Големина на фонт

Велимир Арсов, претставник на СДСМ, ќе одржи работилница на тема основање на младински центар во општина Велес. Работилницата ќе се одржи од 8 до 9 мај во Хотел Интернационал, Велес. Првиот ден е предвиден за мапирање на можните потешкотии и проблеми околу отворањето младински центри, додека активностите на вториот ден ќе се фокусираат на изнаоѓање решенија за дефинираните потешкотии.

КОГА

од: 08-05-2021 11:00

до: 09-05-2021 14:00

КАДЕ

Hotel International Veles

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022