Викенд сесија: „Човечка библиотека“ и заклучоци


Големина на фонт

Агенда за 24 декември 2021 година

18:00 – 19:30 часот Пристигнување на учесниците

19:30 – 20:00 Запознавање со активноста, запознавање со учесниците

20:00 – 20:30 Бреинсторминг и презентација на човековата активност Библиотека

///

Сабота, 25.12.2021

10:00 – 11:00 Презентација на Оперативен план за 2021 г.

11:00 – 13:00 Човечка библиотека (прв дел) и споделени искуства,
Дејан Мишковски, корисник на неколку активни мерки од АВРСМ

13:00 – 15:00 часот Дискусија за информациите на учесниците за
постоечките мерки на АВРМ

15:00 – 17:00 Пауза и слободно време за ручек

17:00 – 19:00 Човечка библиотека (втор дел) и како да бидете подобро
информиран Стојан Рашков, корисник на повеќе активни
АВРСМ мерки

///

Недела, 26.12.2021

10:00 – 11:30 Сумирање на податоците добиени од активностите

11:30 – 12:30 Работа во групи и креирање на еден пејџер за
активност човечка библиотека

12:30 – 15:00 Презентација на заклучните согледувања од
следење на владината мерка

15:00 – 15:30 часот Евалуација на сесијата и повратни информации

15:30 Поаѓање

КОГА

од: 24-12-2021 18:00

до: 26-12-2021 15:30

КАДЕ

Hotel Manastir, Berovo

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023