Тренинг: „Еко-туризам во Националниот парк Шар Планина“


Големина на фонт

Како да се промовира националниот парк Шар Планина?

11.00 – 11.15 часот Регистрација на учесници

11.15 – 11.30 часот Воведен говор и презентација на иницијативата „Шара – Наш природен дом“.
Ардонит Исмаили – Мобилизатор на заедницата на „Поддршка на изборните реформи“

11.30 – 11.45 часот Вовед со учесниците
Ардонит Исмаили – Мобилизатор на заедницата на „Поддршка на изборните реформи“

11.45 – 12.15 часот Како да се промовира Националниот парк Шар Планина?
Ардонит Исмаили – Мобилизатор на заедницата на „Поддршка на изборните реформи“

12.15 – 12.30 часот Пауза

12.30 – 13.30 часот Еко туризам во Националниот парк Шар Планина
Јован Божиновски – тренер за водич во планина, претседател на планинарски клуб „Љуботен“

13.30 – 14.00 часот Споделување искуства од учесниците во обуката

14 часот Ручек

КОГА

од: 18-12-2021 11:00

до: 18-12-2021 14:00

КАДЕ

Offices of the Youth Info Club - Tetovo

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Мобилизатори на заедницата

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Мобилизатори на заедницата

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Мобилизатори на заедницата

30-09-2022