Јавна расправа: Локална поддршка за млади претприемачи од Пелагонискиот регион


Големина на фонт

На 19ти март, Интерактив, Битола ќе организира Јавна расправа на тема „Локална поддршка за млади претприемачи од Пелагонискиот регион„.

Целта на оваа Јавна расправа е да отвори дискусија и да ја мобилизира заедницата на оваа тема.

ФБ настан: Зајакнување на локалната поддрша за младинско претприемаштво во Пелагонискиот регион: предизвици и перспективи.

 

КОГА

од: 19-03-2021 11:30

до: 19-03-2021 13:30

КАДЕ

х. Премиер, Битола

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

21-03-2022