Јавна расправа: Од ветено до реализирано: колку се младинските политики во фокус на локалните власти?


Големина на фонт

Граѓанската организација LEAD ќе одржи јавна расправа на тема Од ветено до реализирано: колку се младинските политики во фокус на локалните власти?. Меѓу другите аспекти поврзани со темата, расправата ќе се фокусира и на улогата на локалните власти во обезбедувањето и унапредувањето на учеството на младите во социополитичките процеси во своите заедници.

 

КОГА

од: 16-06-2021 11:00

до: 16-06-2021 14:00

КАДЕ

Ragusa 360, Skopje / Рагуза 360, Скопје

Галерија

Останати настани

Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата

Јавни расправи

01-07-2022

Обука: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт

Јавни расправи

24-06-2022

Обука за комуникации, јавно говорење и соработка со граѓаните на локално ниво

Јавни расправи

24-06-2022