Јавна расправа: Важноста за креирање на изборни програми и политики базирани на потребите на граѓаните


Големина на фонт

На 18. 03 2021, организацијата Светла Иднина од Кочани ќе организира јавна расправа  на тема: „Важноста за креирање на изборни програми и политики базирани на потребите на граѓаните.“

 

 

КОГА

од: 18-03-2021 12:00

до: 18-03-2021 14:00

КАДЕ

х. Амор, Кочани

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion , Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion , Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion , Мобилизатори на заедницата

21-03-2022