Јавна расправа: Може ли нашиот град да биде зелен град?


Големина на фонт

Здружението за одржлив развој и заштита на животната средина Биди зелен организира јавна расправа на тема Може ли нашиот град да биде зелен град? Целта на овој настан е да ја нагласи важноста на унапредувањето на програмите за управување со отпадот во Скопје.

Следете ја нашата веб страница и социјалните медиуми за повеќе информации за овој настан!

КОГА

од: 09-06-2021 12:00

до: 09-06-2021 14:00

КАДЕ

Three Kitchen & Bar, Skopje

Галерија

Останати настани

Лидерство: од учество до донесување одлуки.

Јавни настани

16-09-2022

Обука: Учество на жените во политика, микротаргетирање и комуникација

Јавни настани

26-08-2022

Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата

Јавни настани

01-07-2022