Состанок на тема: Улогата на невладините организации и професионалците во Националниот парк Шар Планина


Големина на фонт

Мобилизатор Ардонит Исмаили во своето излагање ќе зборува за постигнатите резултати од мониторингот на Предлог законот за прогласување на Шар Планина за национален парк.

Во продолжение погледнете ја агендата на настанот:

12.45 – 13.00 часот
Пристигнување на учесниците

13.00 – 13.15 часот
Презентација на резултатите постигнати од мониторингот на Предлог-законот за прогласување на планината Шар за национален парк.
Ардонит Исмаили – Мобилизатор на заедницата на проектот „Поддршка на изборните реформи“

13.15 – 13.30 часот
Што ќе се случи по прогласувањето национален парк на планината Шар?
Метин Муареми – претседател на платформата Пријатели на Шара

13.30 – 14.00 часот
Дискусија со учесниците

14.00 часот
Ручек

КОГА

од: 23-12-2021 13:00

до: 23-12-2021 14:00

КАДЕ

Канцеларии на Младински Инфо Клуб – Тетово

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023