Јавна расправа: Поддршка на претприемништвото со цел одржлив економски развој во Скопје


Големина на фонт

Здружението СВТ Алумни Скопје, ќе организира Јавна расправа на тема:  Поддршка на претприемништвото со цел одржлив економски развој во Скопје .

Јавната расправа ќе биде одржана во Скопје.

Останете со нас за повеќе информации.

 

КОГА

од: 02-06-2021 12:00

до: 02-06-2021 14:00

КАДЕ

Skopje / Скопје

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

21-03-2022