Обука за стратешко комуницирање: Центарот за истражувања и анализи, Алијанса за Албанците


Големина на фонт

Во рамките на Програмата за поддршка за Центрите за истражувања и анализи при политичките партии во државата, а во соработка со Центарот за истражувања и анализи при Алијанса за Албанците (АА), проектниот тим организира тридневна обука за стратешко комуницирање со централното раководство на АА, потенцијалните кандидати за претстојните локални избори, како и претставници на младинскиот форум на АА.

КОГА

од: 28-05-2021 11:00

до: 30-05-2021 19:00

КАДЕ

h. Izgrev, Struga

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Истражувачки и аналитички центри

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Истражувачки и аналитички центри

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Истражувачки и аналитички центри

13-06-2023