Јавна презентација на наоди: „Повеќе претставени преку Комисијата за меѓуетнички односи“


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Повеќе претставени преку Комисијата за меѓуетнички односи“, Арбнор Муса ќе организира јавна презентација на наодите од активностите спроведени во рамките на иницијативата.

КОГА

од: 10-05-2021 17:30

до: 10-05-2021 18:30

КАДЕ

Hotel Beograd, Struga

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Млади од политички партии

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Млади од политички партии

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Млади од политички партии

30-09-2022