Презентација: Ohrid Youth Hub


Големина на фонт

На 14 август, Ангела Митеска ќе го одржи завршниот настан на којшто ќе ги претстави заклучоците од иновативната иницијатива Ohrid Youth Hub, чијашто цел е да ги истражи можностите за отворање на клуб за млади во склоп на гладската библиотека во Охрид.

Во продолжение е распоредот на планирани активности:

18:00 – 18:15 Пристигнување и регистрација на учесниците
18:15 – 19:00 Претставување на проектот Ohrid Youth Hub

Ангела Митеска – Имплементатор на иновативна иницијатива

19:0019:15 Пауза за кафе
 
19:15 – 20:00 Кирил Пецаков – пратеник од Собранието на Република Македонија

КОГА

од: 14-08-2021 12:00

до: 14-08-2021 14:00

КАДЕ

Хотел UNIQUE Resort & Spa, Охрид / UNIQUE Resort & Spa, Ohrid

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Млади од политички партии

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Млади од политички партии

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Млади од политички партии

30-09-2022