Презентација на анкетни наоди: „Гласот на младите од Гостивар“


Големина на фонт

Зогза Саити, претставник од ДУИ, ќе одржи презентација на наодите од анкетата спроведена во рамките на иницијативата „Гласот на младите од Гостивар“.

Резултатите ќе бидат презентирани и споделени со претставници од ограноците на политичките партии од Гостивар. Истите подоцна ќе бидат вклучени во изборната програма на можниот кандидат за градоначалник на претстојните локални избори во 2021 година.

КОГА

од: 08-05-2021 18:00

до: 08-05-2021 19:00

КАДЕ

Restaurant Ignatia, Gostivar

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022