(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet


Големина на фонт

За жал оваа содржина е достапна само на Американски Англиски.

КОГА

од: 13-06-2023 13:00

до: 13-06-2023 14:30

КАДЕ

h. Hilton, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Настани

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Настани

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Настани

03-10-2023