Презентација на наоди: „Подигање на свеста за женскиот партиски форум“


Големина на фонт

Елван Мустафа, претставник од БЕСА, ќе организира презентација на наодите од тековните активности во рамките на иницијативата „Подигање на свеста за женскиот партиски форум“.

Целта на иницијативата е да се подигне свеста за родовата еднаквост, женските права и за важноста на женското здравје.

Презентацијата ќе се одржи онлајн, со посредство на платформата Zoom.

КОГА

од: 09-05-2021

до: 09-05-2021 14:00

КАДЕ

ZOOM Platform

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Млади од политички партии

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Млади од политички партии

13-06-2023