Презентација на предлог за основање на младинско катче во Делчево


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Младинско катче“, Александра Петровска од ВМРО-ДПМНЕ ќе организира еднодневна конференција со различни заинтересирани странки од општина Делчево, со цел да го презентира моделот за основање на младинско катче.

Конференцијата ќе се одржи на 11 мај во Делчево.

КОГА

од: 11-05-2021 17:00

до: 11-05-2021 19:00

КАДЕ

Restaurant Dve Lipi, Delcevo

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022