Обука за комуникација и односи со јавност: Центар за истражувања и анализи, ДУИ


Големина на фонт

Во соработка со Центарот за истражувања и анализи при ДУИ, а во рамките на Програмата за поддршка, ИФЕС организира тридневна обука за комуникација и односи со јавност со форумот на млади при ДУИ. На обуката ќе присуствуваат сите локални ограноци на партијата.

Целта на овој настан е да се унапредат вештините за комуникација и односи со јавност кај младите во пресрет на локалните избори. ИФЕС ја организира обуката во соработка со Центарот за истражувања и анализи, на тој начин зајакнувајќи ги неговите капацитети и поддржувајќи го во реализацијата на неговиот Стратешки план.

КОГА

од: 04-06-2021 02:00

до: 06-06-2021 16:00

КАДЕ

H. Radika, Mavrovo

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Истражувачки и аналитички центри

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Истражувачки и аналитички центри

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Истражувачки и аналитички центри

21-03-2022