Размена на искуства за далечинско учење со средношколците од Штип (Дискусија)


Големина на фонт

Нашата мобилизаторка Теа Цветановска, оваа сабота ќе одржи состанок со средношколците од општина Штип. На дискусијата Теа најпрво ќе ја презентира мерката која ја следи, напредокот и резултатите од мониторингот и ќе отвори дебата за нивното искуство и нивните гледишта во однос на Националната платформа за учење на далечина.

На настанот исто така ќе се отвори дискусија и започне процес за идентификација на можни начини за мобилизација на учениците во оваа област.

Дискусијата е дел од Иновативната иницијатива „Национална платформа за учење на далечина“. Теа досега одржа неколку вакви настани во различни делови во земјата.

 

КОГА

од: 27-02-2021 13:30

до: 27-02-2021 14:30

КАДЕ

University Restaurant Stip

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Мобилизатори на заедницата

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Мобилизатори на заедницата

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Мобилизатори на заедницата

30-09-2022