Обука во живо со Академија за јавни политики


Големина на фонт

Иако времето минува и контакт лице-в-лице сеуште е клучот за успешно постигнување на посакуваниот резултат, со прилагодување на околностите и следење на сите препораки за владата, ја одржавме нашата прва работилница со Академијата за јавни политики по ситуацијата со  Ковид-19.

Работилницата се одржа на 25 јули. Предводени од нашите обучувачи, учесниците направија преглед на материјалот што беше научен за време на онлине вебинарите на вториот модул.

Поделени во групи, тие заедно размислуваа за видовите на кратките документи за политика и нивната важност.

Откако се вратија во форма, подмладоците на политичките партии работеа во развивање на идејата за креирање на кратки документи за политики. Подоцна, овие идеи беа презентирани пред присутните.

Во периодот што следи, подмладоците на политичките партии, заедно со нивните обучувачи, ќе работат на овие идеи за пишување на краток документ за политики.

 

КОГА

од: 25-07-2020 10:00

до: 25-07-2020 16:00

КАДЕ

Hotel Park

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022