Вовед во јавните политики- 2-ра генерација Академија за јавни политики


Големина на фонт

Со задоволство ја најавуваме 1та Работилница за Втората генерација учесници на Академијата за јавни политики.

Во втората генерација учество ќе земат 28 претставници и претставнички од 9 политички партии во земјата.

Останете со нас и запознајте ги сите. Во следниот период ќе ве информираме за сите нови членови на Академијата.

Првата работилница на која сите ќе се запознаеме ќе се одржи овој месец и ќе биде на тема Вовед во јавни политики. Сите сме во исчекување да се запознаеме, да се видиме лично, да дискутираме и да работиме на градење на капацитетите на нашите идни лидери.

 

 

КОГА

од: 01-02-2021 13:00

до: 01-04-2021 14:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022