Инфографици од нашите Мобилизатори на заедницата


Големина на фонт

Резултатите се важни!

После поголем период на мониторирање на мерките на техничката влада за начинот на справување со кризата настаната од Ковид-19, нашите локални мобилизатори собраа информации и подготвија инфографици како начин да ги прикажат резултатите од својата работа во овој период.

Одбрани се 6 различни области каде нашите мобилизатори вршеле мониторинг:

  1. Образование
  2. Здравство
  3. Човекови права
  4. Миграција
  5. Семејно насилство
  6. Економија

Погледнете ги инфографиците за да дознаете повеќе.

КОГА

од: 24-08-2020

до: 01-01-1970

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022