Гласам значи менувам – Презентација на наоди


Големина на фонт

Евгенија Јанакиеска од СДСМ како дел од Иницијативата „Гласам значи менувам“ ќе организира настан за промовирање на наодите од иницијативата со цел да се подигне свеста за учеството на младите во донесувањето одлуки и гласањето на изборите.

По презентацијата, Евгенија ќе го отвори подот за дискусија со присутните.

КОГА

од: 14-05-2021 19:00

до: 14-05-2021 21:00

КАДЕ

ZOOM platform

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

21-03-2022