Отворена дискусија за предизвиците со Националната е-платформа!


Големина на фонт

Со какви предизвици се соочуваат учениците  и  студентите во Пробиштип, во однос на е-платформата за учење.

Теа, Мобилизаторот на заедницата ќе иницира отворена дискусија помеѓу студентите во Пробиштип во однос на нивното искуство при користење на платформата.

Дискусијата е дел од Иновативната иницијатива на Теа Цветановска „Национална онлајн платформа за учење“.

Резултатите од дискусијата ќе бидат компилирани како препораки за подобрување и унапредување на Платформата. Компилираните предлози ќе бидат споделени со релевантните институции, наставниците, студентите и јавноста.

 

 

КОГА

од: 13-02-2021 16:00

до: 13-02-2021 17:00

КАДЕ

Cresovo Topce - Probistip

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Мобилизатори на заедницата

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Мобилизатори на заедницата

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Мобилизатори на заедницата

30-09-2022