Дебата: Дом на спортот и културата во Тетово


Големина на фонт

Како дел од иницијативата „Дом на спортот и културата“, Абдула Османи, претставник од Алијанса за Албанците, ќе организира дебата со различни засегнати странки. Дебатата ќе се одржи на 10 мај во Тетово.

Настанот ќе се осврне на недостатокот од јавен простор (центар за интеракција, спорт и рекреација) за млади и повозрасни лица во Тетово.

КОГА

од: 10-05-2021 14:00

до: 10-05-2021 16:00

КАДЕ

Tetovo

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022