Конференција „Имунизирајте се! „За здравјето се работи!


Големина на фонт

Реализатор на иницијативата „Имунизирај се“, Мила Младенова со воведно обраќање ќе ја отвори конференцијата на која говорници ќе бидат експерти од областа на медицината

Во прилог деталната агенда на настанот:

15:00 – 15:15 часот
Регистрација на учесници

15:15 – 15:25 часот
Свечено отворање на конференцијата и воведно обраќање
Мила Младенова, реализатор на иницијативата „Имунизирај се!“

15:25 – 16:45 часот
проф. д-р Снежана Стојковска
Инфектолог, Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби – Скопје

проф. д-р Катерина Ставриќ
Детски имунолог, Универзитетска клиника за детски болести – Скопје

Доц. д-р Мери Киријас
Имунолог, Институт за имунoбиологија и хумана генетика при Медицинскиот факултет во Скопје

д-р Стефан Василевски
Поранешен национален консултант за управување со вакцини и набавки
УНИЦЕФ МК

16:45 – 17:00 часот
Отворена дискусија (Прашања и одговори)

17:00 часот
Коктел

КОГА

од: 22-12-2021 15:00

до: 22-12-2021 17:00

КАДЕ

Europe House Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023