Академија за јавни политики Модул II


Големина на фонт

КОГА

од: 18-11-2022

до: 20-11-2022

КАДЕ

h. Merkur Tetovo

Останати настани

Алумни конференција за Мобилизатори на заедницата: Патот изоден досега и што понатаму

Млади од политички партии

09-06-2023

Хакатон

Млади од политички партии

27-05-2023

3 Модул - Комуникација и пристап до граѓани (Академија за лидери ПИАЦ ВМРО-ДПМНЕ)

Млади од политички партии

26-05-2023