2ра Работилница за Мобилизација на заедницата 2021


Големина на фонт

Новата генерација на Мобилизатори на заедницата продолжува да ги гради своите капацитети и да го зголеми знаењето за процесот на мониторинг.

Втората работилница ќе ги опфати темите на мониторинг, мерење на индикатори и мобилизација на заедницата.

Мобилизаторите на заедницата доаѓаат и ги покриваат сите 8 (осум) региони во земјата. 26 млади луѓе ќе ги следат ветувањата на владата и ќе имплементираат Иновативни иницијативи чија цел е да ја мобилизираат заедницата и заедно да бараат одговорност и транспарентност од владините институции.

За повеќе информации во однос за тоа што и кои мерки ги следат нашите мобилизатори, следете не на веб страната на Поддршка на изборни реформи проектот.

КОГА

од: 12-03-2021 16:00

до: 14-03-2021 16:00

КАДЕ

Hotel DoubleTree by Hilton - Skopje

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Мобилизатори на заедницата

21-03-2022