1ва Работилница од 2-та Академија за јавни политики


Големина на фонт

Новата генерација политичари, ќе ја започнат Академијата за јавни политики овој март. 28 учесници ќе бидат дел од втората реномирана Академија за млади политичари.

На првата работилница учесниците ќе бидат воведени во тоа што Академијата нуди и ќе навлезат во темата за Јавни политики и како да ја креираат и влијаат во партиската Агенда.

Тренери на Академијата ќе бидат реномирани домашни и странски експерти и стручњаци во полето.

 

КОГА

од: 19-03-2021 17:00

до: 21-03-2021 17:00

КАДЕ

Gardenia Hotel and Spa Veles

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022