Информативна сесија: Повик за апликации за грантови за иновативни иницијативи


Големина на фонт

На 14 септември 2022 година, со почеток во 12:00 часот, проектот „Поддршка на изборни реформи“ ќе одржи онлајн инофрмативна сесија во врска со Повикот за апликации за грантови за иновативни иницијативи. Целта на оваа информативна сесија е поблиску да ги запознае потенцијалните апликанти со потребната документација и процедурата за аплицирање на Повикот.

Информативната сесија ќе се одржи на платформата Zoom, на следниов линк:
https://us06web.zoom.us/j/87974938366?pwd=WXBYZnEva3FqdGJWSlVVUTY3bFVRQT09

КОГА

од: 14-09-2022 12:00

до: 14-09-2022 14:00

КАДЕ

online (Zoom)

https://us06web.zoom.us/j/87974938366?pwd=WXBYZnEva3FqdGJWSlVVUTY3bFVRQT09

Галерија

Останати настани

Работилница: Начела за формулирање на политики и подготовка на изборни програми и стратегии засновани на докази

Мобилизатори на заедницата

26-02-2024

Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори

Мобилизатори на заедницата

23-02-2024

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

11-12-2023