BRIDGE Работилница за медиумите и изборите


Големина на фонт

За BRIDGE:

https://www.bridge-project.org/

BRIDGE модулите нудат сеопфатни програми за стручно усовршување на изборната администрација. Овие модули придонесуваат кон подобрување на вештините, знаењата и самодовербата кај стручните лица кои работат во доменот на изборите, како и кај клучните чинители во изборните процеси, меѓу кои спаѓаат политичките партии, медиумите, набљудувачите итн.

КОГА

од: 31-10-2023 10:00

до: 02-11-2023 12:00

КАДЕ

Хотел Арка, Скопје / Hotel Arka, Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Зајакнати институции спроведуваат фер и ефикасни изборни процеси , Настани , Работилници и обуки

24-11-2023