3 Модул – Комуникација и пристап до граѓани (Академија за лидери ПИАЦ ВМРО-ДПМНЕ)


Големина на фонт

Во рамки на заедничката соработка и поддршка на ПИАЦ; ИФЕС заедно со меѓународните партнери ИРИ, НДИ и КАС ја поддржува имплементацијата на Академијата за лидери на ПИАЦ на ВМРО-ДПМНЕ.

ИФЕС ќе продолжи со напорите во областа на јавни политики и комуникација, и ќе ја отстапи својата експертиза за имплементација на модулот на тема: Комуникација и пристап до граѓани, со фокус на комуникација на политики.

Ова е 3тиот модул од Академијата и ќе вклучи меѓународна и локална експертиза.

КОГА

од: 26-05-2023

до: 28-05-2023 14:00

КАДЕ

х. Арка

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

24-11-2023