3та работилница од Академијата за јавни политики 2021


Големина на фонт

Третата работилница од Академијата за јавни политики за младите политичари ќе опфати теми за комуникации со граѓани, ПР стратегии, мобилизација на граѓаните и лобирање на политики. Како и првите две, и третата работилница ќе биде од интерактивен карактер со експерти и стручњаци во полето кои заедно со учесниците ќе ги поминат овие теми.
Третата работилница ќе го заокружи циклусот работилници во рамки на Академијата.

КОГА

од: 07-05-2021 16:00

до: 09-05-2021 14:00

КАДЕ

TBC

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022