Обука: „Вклученоста во политиката на лицата со попреченост“.


Големина на фонт

Лидија Ѓорѓевиќ, претставник од Обединети за Македонија, ќе организира обука на тема вклученост за политичките партии и лицата со попреченост. Обуката е дел од иницијативата „Вклученоста во политиката на лицата со попреченост“.

Оваа иницијатива има за цел да ја зајакне континуираната соработка меѓу лицата со попреченост и политичките партии.

КОГА

од: 13-05-2021 17:00

до: 13-05-2021 20:00

КАДЕ

ZOOM Platform

Галерија

Останати настани

Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата

Академија за јавни политики

01-07-2022

Обука: Мониторинг на локални политики и надлежности на локалната власт

Академија за јавни политики

24-06-2022

Обука за комуникации, јавно говорење и соработка со граѓаните на локално ниво

Академија за јавни политики

24-06-2022