Јавна расправа со Рабије Бајрамовска


Големина на фонт

Нашата следна дестинација беше Битола.

Во хотел Театар нашата учесничка на Академијата за јавни политики – Рабије Бајрамовска ја организираше својата Јавна расправа на тема ”Зајакнување на локалната поддршка за самохрани родители”.

Покана за овој настан беше доставена до сите институции и жители на општина Битола.

Рабије ја презентираше темата пред присутните и причините што ја натераа неа да ја избере ова тема во изработка на документот за јавни политики.

Присутните ја подржуваа неа во ова превземена иницијатива и дадоа идеи како навистина да и се помогне на ова категориа на граѓани.

Рабије исто така е и член на Социјалдемократската млдина на Македонија.

КОГА

од: 14-09-2020 18:00

до: 14-09-2020 19:00

КАДЕ

Hotel Teatar - Bitola

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022