Јавна расправа со Лиридон Усеини


Големина на фонт

На 06.11.2020 година (петок) беше време Лиридон Усеини, член на подмладокот на политичката партија Беса, да ја одржи неговата јавна расправа.

Неговата тема за исработка на документот за јавни политики е  „Активна младина, но без младински центар“. Со цел да се развие овој документ со повеќе факти и размислувања од нејзината локална заедница, тој го организираше овој состанок.

Откако ги презентираше своите истражувања пред јавноста, време беше јавноста да даде свои мислења.

Сите тие покажаа поддршка на Лиридон за овие иницијатива и се надеваа дека овој проект наскоро ќе се реализира, бидејќи тоа е нешто што навистина е потребно во оваа општина.

КОГА

од: 06-11-2020 14:00

до: 06-11-2020 16:00

КАДЕ

Restorant Agropolog

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: промотивен настан со граѓанските организации

Млади од политички партии

31-10-2023

Истражување за граѓанско образование и образование на гласачи: Презентација на клучни наоди

Млади од политички партии

26-10-2023

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Млади од политички партии

03-10-2023