Јавна расправа со Бојан Петрески


Големина на фонт

На 16 септември во 18:30 часот, Бојан го одржи својата Јавна расправа во Зум платформата.

Неговата тема беше “Зголемување на безбедноста во сообраќајот”.

Примерот или општината од каде се потикна ова идеја на Бојан веше Ѓорче Петров. Тој презентираше во какви ситувации на нерегуларности се соочил сам но и општеството во кој тој живее. Неговиот предлог беше да почнеме од едукација на граѓаните, почитување на знаци и изградба на соодветна инфраструктура.

Дискусијата беше доста продуктивна, сите учесници искажаа нивно искуство со непочивѕвање знаци или несодветно паркирање и дава идеи како да се среди безбедноста во сообраќајот.

Сите коментари што ги доби Бојан ќе и помогне во развивањето на неговиот документ за јавни политики.

 

КОГА

од: 16-09-2020 18:30

до: 16-09-2020 19:30

КАДЕ

Zoom platform

Галерија

Останати настани

Презентација на Физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната изборна комисија (ДИК)

Млади од политички партии

13-10-2022

Презентација на физибилити студија и патоказ за основање на тренинг центар во Државната Изборна Комисија (затворен настан)

Млади од политички партии

12-10-2022

Академија за јавни политики Модул I: Основи

Млади од политички партии

30-09-2022