Јавна Расправа: Подобрување на локалното младинско учество и политики


Големина на фонт

Инклузија Охрид на 08.05.2021 со почетокот од 12:00 часот организира јавна расправа на тема: Подобрување на локалното младинско учество и политики

Во овој настан, наши гостини ќе бидаат претставници на политичките партии, градоначалникот на општина Охрид и претставник од  Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците.

КОГА

од: 08-05-2021 12:00

до: 08-05-2021 14:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

21-03-2022