Јавна расправа: Подобрување на локалните политики за поддршка на локалната интеграција на Ромите во Кочани


Големина на фонт

На 8 јуни ќе се одржи јавна расправа на тема Подобрување на локалните политики за поддршка на локалната интеграција на Ромите во Кочани. Овој настан има за цел да го поттикне зајакнувањето на политките и иницијативите на локално ниво и изнаоѓање ефективни практики за поддршка на интеграцијата на ромското население во Кочани.

КОГА

од: 08-06-2021 12:00

до: 08-06-2021 14:00

КАДЕ

Multicultural center, Kochani

Останати настани

Лидерство: од учество до донесување одлуки.

Јавни настани

16-09-2022

Обука: Учество на жените во политика, микротаргетирање и комуникација

Јавни настани

26-08-2022

Обука: Младински активизам и комуникација со заедницата

Јавни настани

01-07-2022