Јавна расправа: Младите и младинските политки на изборните листи и во партиските програми


Големина на фонт

На 15 јуни во Штип ќе се одржи јавна расправа на тема Младите и младинските политки на изборните листи и во партиските програми. Овој настан има за цел да поттикне дискусија за важноста на подобрувањето на политичкото учество на младите преку нивно вклучување во изборните листи и вклучување на младински политики во програмите на политичките партии.

КОГА

од: 15-06-2021 12:00

до: 15-06-2021 14:00

КАДЕ

Shtip / Штип

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Town Hall Discussion

21-03-2022