Јавна дискусија: Колку се реални изборните ветувања?


Големина на фонт

Во рамки на иницијативата „Колку се реални изборните ветувања?“, која ја спроведува Планинарски спортски клуб КАБ СТРУГА 2017, ќе се одржи Јавна дискусија “Колку се реални изборните ветувања“? Јавната дискусија се однесува на објава и дискусија на содржините на проектните активности за присутните и целата јавност. Собираните податоците според активности, изготвеното видео, резултатите на анкетниот прашалник и други податоци.

КОГА

од: 18-03-2023 11:00

до: 18-03-2023 13:00

КАДЕ

Хотел Београд, Струга / Hotel Beograd, Struga

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

13-06-2023