Јавна Дебата: Младите и нивниот живот во Општина Гостивар


Големина на фонт

Панел дискусија со Градоначалникот на Општина Гостивар за младинскиот живот во Гостивар, која ќе продолжи со јавна дебата – прашања/одговори меѓу младите и градоначалникот на Општина Гостивар.

КОГА

од: 28-02-2023 13:00

до: 28-02-2023 15:00

КАДЕ

Youth and Community Center - YCC – Gostivar

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Јавни настани , Мобилизатори на заедницата

13-06-2023