Четвртиот вебинар со мобилизатори на заедницата


Големина на фонт

На 30 Jуни се одржи четвртиот и последниот вебинар во рамки на вториот модул со нашите мобилизатори на заедницата.

Овој вебинар беше повеќе како преглед на она што беше научено за време на овој модул.

Преку различни игри и вежби дадени од обучувачи, секој мобилизатор ги искажа своите мисли и впечатоци за овие необични работилници на интернет.

Исто така, тие ги споделија своите импресии и тешкоти за процесот на подготовка и спроведѕвање на THD дискусиите.

Овој модул беше повеќе како подготвителна и практична фаза за нашиот мобилизатори, пред да започне нивниот вистински процес на набудување засновано врз владината програма.

Следете не за  да ги дознавате резултатите од процесот на набудување за мерките на владата за време на Ковид-19.

КОГА

од: 30-06-2020 17:00

до: 30-06-2020 19:00

КАДЕ

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Мобилизатори на заедницата

11-12-2023

Алумни викенд за Академијата за јавни политики: Етиката и интегритетот во политиката

Мобилизатори на заедницата

02-12-2023

Мобилизирање на потенцијалот на помалите политички партии за претстојните парламентарни избори

Мобилизатори на заедницата

24-11-2023