Церемонија на доделување сертификати – Академија за јавни политики


Големина на фонт

Вчера имавме шанса повторно да се сретнеме со учесниците на Академијата за јавна политика.

Се сретнавме за да им доделиме сертификати за успешно завршување на овој циклус.

Ни беше чест да ја имам меѓу нас амбасадорката на Швајцарија, г-ѓа Сибиле Сутер Тејада, која лично им честиташе и им ги достави сертификатите на претставниците на подмладоците во оваа прва генерација на Академијата за јавни политики.

Нивната решителност и интерес за подобрување на општеството нè охрабрува да ги поддржуваме и да им помагаме во овој долг пат кој сме го почнале заедно.

КОГА

од: 15-10-2020 11:30

до: 15-10-2020 14:00

КАДЕ

Restorant Vodenica Mulino

Галерија

Останати настани

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

23-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

22-03-2022

Презентација на Извештајот за влијанието на демографските фактори врз учеството на граѓаните во јавниот живот и едукацијата на гласачите

Академија за јавни политики

21-03-2022