Тркалезна маса: Youth Engagement and Participation in Policy Making


Големина на фонт

На 14 јули 2021 година ќе се одржи тркалезна маса во хотел DoubleTree by Hilton – Skopje.

Темата на дискусијата е: Ангажирање на младите и учество во креирањето политики каде што младите претставници од владата, локалните општини, невладините организации ќе го презентираат своето гледиште.

Кога сите панелисти ќе се претстават, ќе има дел за дискусија каде што јавноста може да поставува прашања или да го сподели своето гледиште.

Гласот на младите треба да се слушне!

КОГА

од: 14-07-2021 10:00

до: 14-07-2021 13:00

КАДЕ

DoubleTree by Hilton - Skopje

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

13-06-2023