Трета работилница со мобилизатори на заедницата


Големина на фонт

Третата работилница за мобилизаторите на заедницата ќе се одржи на 24 ноември. Следете нѐ за повеќе детали!

КОГА

од: 24-11-2022 10:00

до: 24-11-2022 17:00

КАДЕ

Хотел Парк, Скопје / Hotel Park, Skopje

Останати настани

Работилница: Начела за формулирање на политики и подготовка на изборни програми и стратегии засновани на докази

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

26-02-2024

Работилница: Мобилизирање на потенцијалот на младите членови на партијата за претстојните парламентарни избори

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

23-02-2024

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со граѓанските организации

Иновативни иницијативи - мобилизатори на заедницата , Мобилизатори на заедницата , Работилници и обуки

11-12-2023