Трета викенд работилница со мобилизаторите на заедницата


Големина на фонт

Викендот од 25-27 септември, Охрид беше нашата следна дестинација.

Овој пат се сретнавме со нашиот мобилизатори на заедницата за третиот и последен модул од овој прецес.

За време на оваа тридневна обука тие објаснија каде ќе бидат фокусирани за време на мониторингот врз основа на нацрт-верзијата на новата влада.

Тие започнаа да работат на пишување на нивната апликација за иновативни иницијативи, каков вид активности ќе имаат, временската рамка на иницијативата и други детали за планирањето. Сета оваа иницијатива треба да се заснова на нивната тема за мониторирање.

Иновативните активности ќе се случуваат во наредните месеци, следете не.

КОГА

од: 25-09-2020 16:00

до: 27-09-2020 14:00

КАДЕ

Hotel Belvedere - Ohrid

Галерија

Останати настани

Развој на концептот на мониторирање изборни ветувања: Промотивен настан со локалните самоуправи

Мобилизатори на заедницата

03-10-2023

Бранч за алумни - „Загрејте се. Избори се ближат!“

Мобилизатори на заедницата

30-09-2023

(EN) Presentation of main findings: Youth and use of personal data on internet

Мобилизатори на заедницата

13-06-2023